Selskabspakke

Komplet festpakke - vær gæst til din egen fest.

Fra rød løber til natmad.

Med Kim kok og Bentes mange års erfaring indenfor restaurations branchen, bliver intet overladt til tilfældighederne.

Selskabspakke

Varighed 7 timer. Vælg 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert, 1 natmad ud fra nedenstående menu.

Når I som gæst hos os ønsker en komplet festpakke, kan I med sindsro sætte jer til bords og nyde, at vi har taget godt hånd om jeres arrangement, uden at gå på kompromis med jeres planer.
Vores fornemste opgave er nemlig at yde den bedste service for, at sikre at I og jeres gæster får en uforglemmelig dag og et dejligt minde for livet.

Vi byder velkommen med den røde løber og en dejlig velkomst drik i champagneglas. Bordene dækker vi stiligt op med hvide duge og enkelt hvid service.
Farven på servietter, lys og blomster tilpasser vi efter arrangementet og gerne i samarbejde med jer.

Menuen vil Kim Kok stilfuldt tilberede af årstidens friske og gerne lokale råvarer.

Det eneste I skal gøre er, at vælge forret, hovedret, dessert og natmad, så har vi tjek på resten.

Sammen med jeres gæster kan I trygt slappe af og nyde 7 uforglemmelig timer i hinandens selskab. Skal festen vare lidt længere, kan ekstra tid selvfølgelig tilkøbes.

Forretter

Hjemmelavet varmrøget Færøsk laks

Anrettes på salat med krydderurter dressing.

Smørstegt hellefisk

Anrettet på en bund af urter i Julianne med safransauce.

Reje-krebse salat
Anrettet på en bund af salat.
Røget andebryst
Anrettes på salat, med appelsinfilet og appelsin-honning dressing.
Til alle forretter serveres flute og smør.

Hovedretter

Farseret perlehønebryst
Anrettet på smørstegt spinat med noilly prat sauce og små kartofler
Helstegt kalvemørbrad
Serveres med morkel sauce, smørstegte kartofler og årstidens grønsager.
Braiseret kalvebryst
Serveres med krydderurter i kraftig sky med bagt kartoffelmos og rodfrugter.

Rødvinspocheret oksemørbrad

Serveres med blandet dampet grønsager og kraftig rødvinssky med urter.
Helstegt lammekrone
Serveres med årstidens grønsager, ovnbagte kartofler og lammesky.
Dyrefilet
Serveres med ristet grønsager, smørstegte kartofler og valnødde-vindrue sauce.

Desserter

Hjemmelavet karamelkurv
Serveres med 3 slags is og frisk frugt.
Tripple chokoladekage
Serveres med appelsin sauce og frisk frugt.
Fragelite roulade
Serveres med hindbærcoulis og frugt.
Kaffe og te med hjemmelavet chokolade

Vin ad libitum

Hvidvin Alsace Stinsi Pino Blanc.
Rødvin Chateau Calisanne.
Dessertvin.

Fri bar

Bacardi Rom, smirnorff vodka, Gordons gin, øl og vand.

Natmad

Pølsebord

Anrettes med 5 forskellige pølser med div. tilbehør, brød og smør.
Pølse-ostebord
Anrettes med 3 forskellige pølser, 3 forskellige oste med div. tilbehør, brød og smør.
Pølser med brød og div. tilbehør.
SAMLET PRIS PR. PERSON:

 + blomster og lokale leje

Kr. 1.100,00