Om os

- Professionelle - kvalitetsbevidste - nærværende

Vi har mange års erfaring. Intet bliver overladt til tilfældighederne.

Udlært i 1981

Kim Kok

I 1981 blev Kim Kok udlært på Fiskehusets restaurant GL. strand, og har siden været ansat på flere førende restauranter i både ind- og udland.

Hilton Hotel i Sydney Australien, Søllerød Kro, Balkonen i Tivoli og Restaurant Prag på Amager, er nogle af de steder som har nydt godt af Kim Kok’s udsøgte faglighed.

Siden 1999 har Kim Kok drevet Ubby Kultur- og Forsamlingshus med stor succes. Her har han skabt en unik kontakt med oplandet, samt et tæt samarbejde med Lerchenborg slot, hvor han igennem en lang årrække, har nydt at taget udfordringer op ved diverse store og små arrangementer.

Kim Kok har i alle årene haft tæt kontakt til Selchausdal gods, hvor han nu arrangerer festarrangementer i de elegante lokaler, som hører til godset. Her står Kim Kok selvfølgelig selv i køkkenet og tryller med råvarerne.

Bente

Bente blev i 1982 udlært som tjener på restaurant Prag og Henne Kirkeby Kro.

Herefter har hun igennem nogle år haft catering i Singapore, hvor hun bl.a. samarbejdede med den danske ambassade.
Hun har haft hovedansvar for konference og selskaber hos flere fremtrædende virksomheder, så som Dong Energi, Iss HQ, Saxo bank, og Aller medier.

Kim Kok og Bente har kendt hinanden siden de begge blev udlært og har arbejdet sammen ved flere store arrangementer. Her har Kim Kok haft ansvaret for menu og køkkenet, og Bente med ansvar og overblik over tjener og selskaber.

Vi glæder os til at tage ansvar for jeres arrangement.