Menuer

Stort professionelt køkken

Vi tager hensyn til dine behov.

Lad jer inspirerer til jeres næste arrangement, så tilbereder Kim Kok menuen efter jeres behov og planer.

Har I andre ønsker end de viste menu forslag, kan dette også arrangeres.

Buffet

Nr. 10, Fiskebuffet

  • Karry sild med æg
  • Marineret sild med løg og kapers
  • Fiskeroulade med dild dressing
  • Røget laksetatar i appelsin dressing
  • Røget tunfisk med salat i estragon dressing
  • Hellefisk dampet på en bund af urter med safran sc
  • Skaldyrssalat
  • Ovnbagt laksefilet med citron og purløgscrem
  • Brød og smør. Frugtanretning

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 280,00

Nr. 20

  • Citron/estragon marineret laks med krydderurtecreme
  • Fiskeroulade med tang, anrettet på salat med citron dressing
  • Serranoskinke med tern af melon og ost med ristet sesamfrø
  • Grøntsags-tærte
  • Mixet salat med 2 slags dressing
  • Flødekartofler med porre
  • Helstegt lammekølle med tzatziki
  • Karrymarineret kalkunbryst
  • Helstegt Tyndstegsfilet
  • 2 slags ost med vindruer og ananas
  • Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 278,00

Nr. 21

  • Urtedampet hellefisk med safrancreme.
  • Varmrøget laks, anrettet på salat med purløgscreme.
  • Røget andebryst, anrettet på frisk salat med appelsinfileter og valnøddedressing.
  • Salatbord med 2 slags dressing.
  • Flødekartofler med frisk basilikum.
  • Grøntsagstærte.
  • Helstegt kalvefilet med sauce af skovens vilde svampe.
  • Helstegt kronhjortekølle med broccolisalat.
  • Frugttærte med honning-rørt creme fraiche.
  • 3 slags ost med frisk frugt.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 365,00

Nr. 22

  • Tigerreje, mango og papaya salat
  • Hjemmelavet gravad laks med senneps-dressing
  • Provence paté med cornichoner, oliven og hvidløg
  • Pastasalat
  • Mixet salat med 2 slags dressing
  • Grøntsagstærte
  • Råstegte kartofler med timian
  • Barbeque marineret kalkunbryst
  • Helstegt nakkefilet glaseret med tomat/honning
  • Helstegt tyndstegsfilet
  • 2 slags ost med peberfrugt og vindruer
  • Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 270,00

Nr. 23

  • Kold røget filet af sværdfisk, anrettet på salat med pinjekerner og estragonfløde dressing
  • Ovnbagt laks med friskhakket dild
  • Skaldyrsalat anrettet på salat
  • Salatbord med 2 slags dressinger
  • Flødekartofler med rodfrugter
  • Appelsinmarineret nakkefilet
  • Helstegt lammekølle med tzatziki
  • Helstegt højrebsfilet.
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Daddel-mascarpone tærte

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 298,00

Nr. 24, Den lette

  • Skaldyrsalat med citron dressing
  • Bagt spinat / røget lakseroulade
  • Ovnbagt laksefilet med lime
  • Appelsin marineret kalkunbryst
  • Marineret kylling og grøntsager i pasta med pesto og hvidvin
  • Marineret filet af svinekam
  • Mixed salat med olie/eddike dressing og cheasy fraiche dressing med purløg
  • Salat med ristet pepperoni og pinjekerner
  • Råstegte kartofler med basillikum
  • Frugtanretning
  • Flûtes

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 278,00

Nr. 25

  • Æg med rejer og mayonaise
  • Røget laks med grønne slik asparges
  • Rødspættefilet med citron og remoulade
  • Tranebær farseret ribbensteg
  • Frikadeller med rødkål
  • Roastbeef med ristetløg, peberrod og remoulade
  • Hønsesalat
  • 2 oste med peberfrugt
  • Brød og smør

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 185,00

Grill

Nr. 26, Grill buffet

  • Bøf af Tyndsteg
  • BBQ Marineret nakkefilet
  • 2 grill pølser
  • Colesaw salat
  • Mixed salat
  • 2 dressinger
  • Kartoffelsalat
  • Flute
  • Smør

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 165,00

Nr. 27, Helstegt pattegris

  • Helstegt Pattegris
  • Kartoffelsalat
  • Pastasalat
  • Mixed salat
  • Coleslaw salat
  • 2 dressinger
  • Flute
  • Smør


Inkl. grill og kul​.

Pris pr. person

(Minimum 30 personer)

Kr. 175,00

Reception

  • Minisandwich
  • Små frikadeller med cornichoner
  • Cocktailpølser i baconsvøb
  • Marineret oksekød i filodej
  • Mini toast med gorgonzolacreme og røget laksemousse
  • Kylling yakitori spyd
  • Frugtanretning
  • Fyldt chokolade

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 138,00

Brunch

  • Coktailpølser
  • Bacon
  • Røræg
  • Spegepølse
  • Skinke
  • Marmelade
  • 2 oste med peberfrugt
  • Frugtanretning
  • Rundstykker
  • Franskbrød
  • Rugbrød
  • Smør

Pris pr. person

(Minimum 20 personer)

Kr. 145,00

Smørrebrød

Håndmad

Kr. 18,00

Pænt smørrebrød

Kr. 29,00

Luksus smørrebrød

Kr. 52,00

Sandwichboller

Kr. 42,00

Sammensæt selv din menu

Forretter

1.

Hummersuppe

Kr. 80,00

2.

Let krydret cremet suppe af markens og skovens vilde svampe

Kr.60,00

3.

Ungarsk gullasch-suppe

Kr.60,00

4.

Skaldyrssalat anrettet på bund af salat

Kr. 78,00

5.

Røget laksestatar laksefilet anrettet på 3 slags sprød salat og hakket rødløg

Kr. 80,00

6.

Appelsinmarineret norsk laks lagt på 3 slags salat med appelsindressing tilsat basilikum

Kr. 74,00

7.

Indbagt laksefilet med hummersauce anrettet med salt

Kr. 84,00

8.

Kold røget Tunfilet anrettet på salat med krydderurtedressing

Kr. 72,00

9.

Stegt hellefisk anrettet på grøntsager med safransauce

Kr. 88,00

10.

Røget dyrekølle med marinerede grønsager i julienne

Kr. 74,00

Hovedretter

11.

Barbequemarineret svinekam, garneret med torvets friske grøntsager, råstegte kartofler og krydderurtesky

Kr. 145,00

12.

Kalvetyksteg krydret med frisk salvie med krydderurte sauce, årstidens grøntsager og hvide kartofler

Kr. 165,00

13.

Helstegt kalvefilet serveret med svampe sauce, årstidens grøntsager og timian kartofler

Kr. 210,00

14.

Helstegt kalvemørbrad med morkel sauce, årstidens grøntsager og hvide kartofler

Kr. 250,00

15.

Helstegt oksemørbrad garneret med kraftig sky, basilikum kartofler og friske grøntsager

Kr. 245,00

16.

Helstegt tyndstegsfilet serveret med mild peber sauce, pom røsti og årstidens grønsager

Kr. 178,00

17.

Helstegt oksefilet glaseret med tomatiseret honning, anrettet med sæsonens grøntsager, rødvinssauce og råstegte kartofler

Kr. 208,00

18.

Lammekølle stegt med hvidløg, serveret med lammesky, mintgelé, timian kartofler og friske grøntsager

Kr. 170,00

19.

Kronhjortefilet med vindrue/valnødde sauce serveret med broccolisalat, smørstegte kartofler og årstidens grøntsager

Kr. 250,00

Desserter

20.

Islagkage med vafler

Kr. 58,00

21.

1/2 melon med frisk frugtsalat, serveret med rørt is eller råcreme. (ud af huset med råcreme)

Kr. 72,00

22.

Hjemmelavet citronfromage med flødeskum

Kr. 62,00

23.

Hjemmelavet pandekager med vaniljeis

Kr. 64,00

24.

Tre slags is i karamelkurv med frisk frugt

Kr. 70,00

25.

Chokoladeovertrukket mazarinkage med hindbærsauce, frisk frugt og vaniljeis

Kr. 74,00

26.

Dessert tallerken med to slags kager, mousse af hvid chokolade, sorbet is, frisk frugt og hindbærpuré

Kr. 96,00

27.

Rubinsteinkage med små vandbakkelser

Kr. 82,00

28.

Isbar: Softice, 4 slags is, frisk frugt, hindbær puré, chokolade sauce og krymmel. (kun i huset)

Kr. 95,00

Natmad

29.

Minestrone suppe med hjemmebagt brød

Kr. 60,00

30.

Ungarsk gullasch suppe med hjemmebagt brød

Kr. 60,00

31.

Oksekødssuppe med boller, urter og flute

Kr. 60,00

32.

Tre salt-snitter med diverse pålæg

Kr. 65,00

33.

Sandwich med pålæg og salat

Kr. 28,00

34.

Pølsebord: 5 forsk. slags pølser med div. garniture, brød og smør

Kr. 105,00

35.

Pølse og ostebord: 4 forskellige slags pølser og oste med diverse garniture, brød og smør

Kr. 115,00

36.

Ristet/kogte pølser med tilbehør

Kr. 65,00

37.

Glaseret skinke, frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat, mixet salat og dressing

Kr. 85,00

Drikkevarer

Kaffe og te med tilbehør

Kaffe og te med småkager

Kr. 34,00

Kaffe og te med kage/kringle og småkager

Kr. 62,00

Kaffe og te med kage

Kr. 56,00

Kaffe og te med ostemad

Kr. 52,00

Kransekage

Kr. 24,00

Fyldt chokolade

Kr. 22,00

Slik

Kr. 12,00

Chips

Kr. 10,00

Frugt

Kr. 15,00

Frugtanretning

Kr. 35,00

Vin, øl, sodavand m.m.

1 fl. Husets rødvin “Chateau Calissanne 2012”

Kr. 205,00

1 fl. Husets hvidvin “Alsace, Stintzi, Pinot Blanc 2012″

Kr. 205,00

1 fl. Husets vin, ud af huset

Kr. 90,00

1 glas Husets vin

Kr. 48,00

Vin ad libitum til maden

Kr. 190,00

1 fl. Champagne Boucher Fils & Co.

Kr. 390,00

1 fl. Crement d` Alsace

Kr. 260,00

Kir eller hvidvin med juice og pisang ambong (velkomstdrink)

Kr. 48,00

Carlsberg eller Tuborg øl

Kr. 32,00

Vand

Kr. 30,00

Nab

Kr. 30,00

Lys øl

Kr. 28,00

Likør 2 cl.

Kr. 32,00

Cognac 2 cl.

Kr. 38,00

Snaps 2 cl.

Kr. 27,00

Spiritus 2 cl.

Kr. 27,00

Julebuffet

Nr. 1

  • Krydder sild med løg og kapers
  • Marineret sild med løg od dild
  • Fiskefiler med remoulade
  • Gravad laks med dressing
  • Ribbensteg med rødkål
  • Lun leverpostej med champignons og bacon sylte med rødbeder og sennep
  • Roastbeef med remoulade og ristet løg
  • Brie med peberfrugt
  • Risalamande med kirsebærsauce.

Pris pr. person

(Minimum 4 personer)

Kr. 195,00

Nr. 2

  • Julesild med kapers og løg
  • Karry sild med æg
  • Rødspættefilet med citron og remoulade
  • Røget laks med røræg
  • Hønsesalat
  • Farseret Ribbensteg med rødkål
  • Andebryst med svesker og æbler
  • Æbleflæsk
  • 2 oste med frugt
  • Risalamande med kirsebærsauce.

Pris pr. person

(Minimum 4 personer)

Kr. 235,00

Nytårsmenu

Kim Kok har klargjort menuen, så du nemt selv kan runde den af. Der følger selvfølgelig en udførlig vejledning med.

Forret:

Røget laksetatar i appelsindressing med rødløg og kapers anrettet på salat med citron.

Hovedret:

Saftig bøf af kalvefilet (min. 220 gram).
Hertil serveres, madeirasky, smørstegte kartofler og ristet grønsager.

Dessert:

Chokoladeovertrukket mazarinkage med hindbærpure, frisk frugt og citronmelisse.