Lad jer inspirerer til jeres næste arrangement, så tilbereder Kim Kok menuen efter jeres behov og planer.
Har I andre ønsker end de viste menu forslag, kan dette også arrangeres.
Buffet
Nr. 20
- Citron/estragon marineret laks med krydderurtecreme
- Fiskeroulade med tang, anrettet på salat med citron dressing
- Serranoskinke med tern af melon og ost med ristet sesamfrø
- Grøntsags-tærte
- Mixet salat med 2 slags dressing
- Flødekartofler med porre
- Helstegt lammekølle med tzatziki
- Ramsløgsmarineret kalkunbryst
- Helstegt tyndstegsfilet
- 2 slags ost med vindruer og ananas
- Hjemmebagt brød og smør
Pris pr. person
(Minimum 20 personer)
Kr. 315,00
Nr. 21
- Urtedampet hellefisk med safrancreme.
- Varmrøget laks, anrettet på salat med purløgscreme.
- Røget andebryst, anrettet på frisk salat med appelsinfileter og valnøddedressing.
- Salatbord med 2 slags dressing.
- Flødekartofler med frisk basilikum.
- Grøntsagstærte.
- Helstegt kalvefilet med sauce af skovens vilde svampe.
- Helstegt kronhjortekølle med broccolisalat.
- Frugttærte med honning-rørt creme fraiche.
- 3 slags ost med frisk frugt.
- Hjemmebagt brød og smør.
Pris pr. person
(Minimum 20 personer)
Kr. 410,00
Nr. 22
- Tigerreje, mango og papaya salat
- Hjemmelavet gravad laks med sennepsdressing
- Provence paté med cornichoner, oliven og hvidløg
- Pastasalat
- Mixet salat med 2 slags dressing
- Grøntsagstærte
- Råstegte kartofler med timian
- Barbecuemarineret kalkunbryst
- Helstegt nakkefilet glaseret med tomat/honning
- Helstegt tyndstegsfilet
- 2 slags ost med peberfrugt og vindruer
- Hjemmebagt brød og smør
Pris pr. person
(Minimum 20 personer)
Kr. 305,00
Nr. 23
- Kold røget tunfilet, anrettet på salat med pinjekerner og estragonfløde
- Ovnbagt laks med friskhakket dild
- Skaldyrsalat anrettet på salat
- Salatbord med 2 slags dressinger
- Flødekartofler med rodfrugter
- Appelsinmarineret nakkefilet
- Helstegt lammekølle med tzatziki
- Helstegt højrebsfilet.
- Hjemmebagt brød og smør
- Daddel-mascarpone tærte
Pris pr. person
(Minimum 20 personer)
Kr. 335,00
Nr. 24, Den lette
- Skaldyrsalat med citron dressing
- Bagt spinat / røget lakseroulade
- Ovnbagt laksefilet med lime
- Appelsin marineret kalkunbryst
- Marineret kylling og grøntsager i pasta med pesto og hvidvin
- Marineret filet af svinekam
- Mixed salat med olie/eddike dressing og cheasy fraiche dressing med purløg
- Salat med ristet pepperoni og pinjekerner
- Råstegte kartofler med basillikum
- Frugtanretning
- Flutes
Pris pr. person
(Minimum 20 personer)
Kr. 320,00
Nr. 25
- Æg med rejer og mayonnaise
- Røget laks med grønne slikasparges
- Rødspættefilet med citron og remoulade
- Tranebær farseret ribbensteg
- Frikadeller med rødkål
- Roastbeef med ristetløg, peberrod og remoulade
- Hønsesalat
- 2 oste med peberfrugt
- Brød og smør
Pris pr. person
(Minimum 20 personer)
Kr. 220,00
Grill
Nr. 26, Grill buffet
- Bøf af Tyndsteg
- BBQ Marineret nakkefilet
- 2 grill pølser
- Colesawsalat
- Mixed salat
- 2 dressinger
- Kartoffelsalat
- Flute
- Smør
Pris pr. person
(Minimum 30 personer)
Kr. 200,00
Nr. 27
- Helstegt skinkestege m/svær eller marineret
- Coleslawsalat
- Mixed salat
- 2 dressinger
- Kartoffelsalat
- Flute
- Smør
Inkl. grill og kul.
Pris pr. person
(Minimum 30 personer)
Kr. 220,00
Receptionsbuffet
- Mini-sandwich
- Små frikadeller med cornichoner
- Cocktailpølser i baconsvøb
- Marineret tigerrejerspyd
- Mini-toast med gorgonzolacreme og røget laksemousse
- Kylling yakitori spyd
- Frugtanretning
- Fyldt chokolade
Pris pr. person
(Minimum 20 personer)
Kr. 169,00
Brunch
- Coktailpølser
- Bacon
- Røræg
- Spegepølse
- Rullepølse
- Marmelade
- 2 oste med peberfrugt
- Frugtanretning
- Rundstykker
- Franskbrød
- Rugbrød
- Smør
Pris pr. person
(Minimum 20 personer)
Kr. 180,00
Smørrebrød
Håndmad
Kr. 22,00
Pænt smørrebrød
Kr. 38,00
Luksus smørrebrød, fra
Kr. 65,00
Sandwichboller
Kr. 58,00
Kursusdag i forsamlinghuset
Supper
1.
Hummersuppe
Kr. 90,00
2.
Let krydret cremet suppe af markens og skovens vilde svampe
Kr. 75,00
3.
Ungarsk gullasch-suppe
Kr. 75,00
Forretter
4.
Skaldyrssalat anrettet på bund af salat
Kr. 90,00
5.
Røget laksestatar laksefilet anrettet på 3 slags sprød salat og hakket rødløg
Kr. 92,00
6.
Appelsinmarineret norsk laks lagt på 3 slags salat med appelsindressing tilsat basilikum
Kr. 90,00
7.
Indbagt laksefilet med hummersauce anrettet med salt
Kr. 95,00
8.
Kold røget Tunfilet anrettet på salat med krydderurtedressing
Kr. 89,00
9.
Stegt hellefisk anrettet på grøntsager med safransauce
Kr. 110,00
10.
Røget dyrekølle med marinerede grønsager i julienne
Kr. 90,00
Hertil serveres hjemmebagt brød og smør.
Hovedretter
11.
Barbequemarineret kalkunbryst, garneret med torvets friske grøntsager, råstegte kartofler og krydderurtesky
Kr. 160,00
12.
Kalvetyksteg krydret med frisk salvie med krydderurte sauce, årstidens grøntsager og hvide kartofler
Kr. 185,00
13.
Helstegt kalvefilet serveret med svampesauce, årstidens grøntsager og timian kartofler
Kr. 232,00
14.
Helstegt kalvemørbrad med morkel sauce, årstidens grøntsager og hvide kartofler
Kr. 300,00
15.
Helstegt oksemørbrad garneret med kraftig sky, basilikum kartofler og friske grøntsager
Kr. 300,00
16.
Helstegt tyndstegsfilet serveret med mild pebersauce, pom røsti og årstidens grønsager
Kr. 205,00
17.
Helstegt oksefilet glaseret med tomatiseret honning, anrettet med sæsonens grøntsager, rødvinssauce og råstegte kartofler
Kr. 235,00
18.
Lammekølle stegt med hvidløg, serveret med lammesky, mintgelé, timian kartofler og friske grøntsager
Kr. 195,00
19.
Kronhjortefilet med vindrue- / valnøddesauce serveret med broccolisalat, smørstegte kartofler og årstidens grøntsager
Kr. 285,00
Desserter
20.
Islagkage med vafler
Kr. 68,00
21.
Creme Brulee med friske bær
Kr. 85,00
22.
Hjemmelavet citronfromage med flødeskum
Kr. 72,00
23.
Hjemmelavet pandekager med vaniljeis
Kr. 72,00
24.
Tre slags is i karamelkurv med frisk frugt
Kr. 84,00
25.
Chokoladekage med appelsin sauce, frisk frugt og vaniljeis.
Kr. 88,00
26.
Hjemmelavet chokoladeskåle m/hindbærmousse og frisk frugt
Kr. 92,00
27.
Fragilité roulade med frisk frugt og hindbærpuré
Kr. 92,00
28.
Isbar: Softice, 4 slags is, frisk frugt, hindbær puré, chokoladesovs og krymmel. (kun i huset)
Kr. 99,00
Natmad
29.
Minestrone suppe med hjemmebagt brød
Kr. 70,00
30.
Ungarsk gullasch suppe med hjemmebagt brød
Kr. 70,00
31.
Oksekødssuppe med boller, urter og flute
Kr. 70,00
32.
Tre salt-snitter med diverse pålæg
Kr. 78,00
33.
Sandwich med pålæg og salat
Kr. 32,00
34.
Pølsebord: 5 forsk. slags pølser med div. garniture, brød og smør
Kr. 120,00
35.
Pølse- og ostebord: 4 forskellige slags pølser og oste med diverse garniture, brød og smør
Kr. 135,00
36.
Ristet/kogte pølser med tilbehør
Kr. 74,00
37.
Glaseret skinke, frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat, mixet salat og dressing
Kr. 98,00
Drikkevarer
Kaffe og te med tilbehør
Kaffe og te
Kr. 35,00
Kaffe og te med småkager
Kr. 42,00
Kaffe og te med kage/kringle og småkager
Kr. 72,00
Kaffe og te med kage
Kr. 68,00
Kaffe og te med ostemad
Kr. 60,00
Kransekage
Kr. 30,00
Fyldt chokolade
Kr. 24,00
Slik
Kr. 15,00
Chips
Kr. 10,00
Frugt
Kr. 18,00
Frugtanretning
Kr. 44,00
Vin, øl, sodavand m.m.
1 fl. Husets rødvin “Chateau Calissanne 2012”
Kr. 235,00
1 fl. Husets hvidvin “Alsace, Stintzi, Pinot Blanc 2012″
Kr. 235,00
1 fl. Husets vin, ud af huset
Kr. 105,00
1 glas Husets vin
Kr. 58,00
Vin ad libitum til maden
Kr. 215,00
1 fl. Champagne Boucher Fils & Co.
Kr. 520,00
1 fl. Crement d` Alsace
Kr. 300,00
Kir eller hvidvin med juice og pisang ambong (velkomstdrink)
Kr. 58,00
Carlsberg eller Tuborg øl
Kr. 38,00
Vand
Kr. 34,00
Alkoholfri øl
Kr. 34,00
Likør 2 cl.
Kr. 32,00
Cognac 2 cl.
Kr. 38,00
Snaps 2 cl.
Kr. 27,00
Spiritus 2 cl.
Kr. 34,00
- Fokus på de gode råvarer
- Menu tilpasset til lejligheden
- Professionel stab
- Service i top